jfzg3i4-1.jpg

FIFA 15 може да е най-реалистичният футболен симулатор на EA Sports досега, но изглежда и това ще дойде на определена цена. Този път обаче не става въпрос за цената на играта в магазина, а за това, че в новото издание на софтуера геймърите няма да имат възможността да играят с отбори от бразилското първенство.

Една от най-футболните нации в света този път няма да бъде представена в може би най-популярния футболен симулатор, става ясно от съобщение на EA Sports. Причината за това са „някои промени в начините на лицензиране на играчите“. Повече детайли обаче не са дадени. Очаква се EA Sports да опита все пак да стигне до споразумение с Бразилската футболна асоциация, но към момента това изглежда малко вероятно.

Все пак положителната новина за бразилските фенове е, че националният отбор на страната вече е официално лицензиран, както и всички играчи, които са част от него. Това означава, че и във FIFA 15 ще имате възможността да се наслаждавате на играта с Неймар, Тиаго Силва и компания.

Очаква се новата футболна игра на EA Sports да дебютира на пазара в Северна Америка на 23-ти септември, а в Европа на 26-и. На корицата ще бъде звездата на Аржентина Лионел Меси.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.