destiny-610x260

Activision оповестиха, че в бетата на Destiny, която се проведе от 17 до 28 юли, са участвали 4,638,937 уникални играчи. По думите на издателя, това нарежда бета теста като най-големия за настоящото поколение конзоли и го определя като най-големия предварителен тест за нова интелектуална собственост.

Поддържането на подобна бета с такъв мащаб е един невероятен подвиг, и сме силно развълнувани от впечатленията, които изразиха участвалите в нея. Бетата обаче е една съвсем малка част от това, което предстои. Всички ние броим дните до премиерния ден на играта, 9 септември, споделя главният изпълнителен директор на Activision – Eric Hirshberg.

Главният оперативен директор на Bungie – Pete Parsons споделя, че студиото е смаяно от цифрите за хората, които са играли бетата и че те надминават предварителните цели, които Bungie са си поставили. Той добавя още, че обратната връзка, която студиото е имало с феновете е била безценна и изключително полезна, за което той сърдечно благодари на общността на играта.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.