halo-5-guardians-cg-610x260

Бета тестовете на Halo 5: Guardians ще започнат на 29 декември и ще продължат до 18 януари. Достъп до тях се получава при закупуването на Halo: The Master Chief Collection. 343 споделиха задкулисно видео, в което разкриват някои от нещата, които ще бъдат включени в беата. Играчите ще имат достъп до седем карти (една от които е познатата от Halo 2 Midship), три режима, 11 оръжия и седем брони.

Halo 2: Anniversary, която е част от Halo: The Master Chief Collection, ще включва ремастерирана версия на картата Sanctuary. Споделено е видео, което демонстрира геймплей на арената, с участието на четирима професионални Halo играча.

Представен беше и унифициран хъб, наречен Halo Channel. Подобно на приложението Halo Waypoint за Xbox 360, Halo Channel цели да събере всичко свързано с Halo поредицата на едно място, с интегрирани социални функции и интерфейс позволяващ бързо превключване между Halo игри и други Halo преживявания.

gamescom-2014-halo-5-guardians-multiplayer-beta-concept-cityscape gamescom-2014-halo-5-guardians-multiplayer-beta-concept-ship-deck gamescom-2014-halo-5-guardians-multiplayer-beta-map-2-dawn

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.