3410_536554600FDAF

На 12 февруари, както може би сте разбрали, започна бета тестването на една от най-дългоочакваните видео игри тази година – Titanfall. Тогава разбрахме, че за да пробва въпросната бета версия, всеки желаещ трябваше да успее да се докопа до една от ограничения брой покани. Е, имаме добра новина за вас – поканите вече отпаднаха.

Днес Respawn Entertainment и Microsoft позволиха на всеки потребител  на Xbox One да изтегли бета версията на Titanfall. От гейм студиото, също така, обещаха, че съвсем скоро и потребителите на РС ще могат да се снабдят с играта. Лари Хриб от Microsoft, познат още като “Майор Нелсън”, уточни, че бета версията сега може да се намери в отдела New Game Demos в магазина за приложения за Xbox One. Тоест, потребителите нямат нужда от специален код за теглене, за да се снабдят с играта.
Всъщност, в момента, в който четете тази новина, има вероятност да е пусната и РС версията на Titanfall. Respawn обещаха, че това може да се случи до ден след пускането на версията за Xbox One.
Някои анализатори смятат, че Microsoft и Respawn са решили да премахнат нуждите от покани не за друго, а за да тестват издръжливостта на сървърната инфраструктура. Никой от тях не иска по време на дебюта на пълната версия на Titanfall – насрочен за 11 март – да се получи срив в мрежата. Подобен сценарий със сигурност ще бъде  посрещнат с остра критика от страна на геймърите.

 xbox360-bg.net