99E7_57876762979DA2

Преди повече от месец ви разказахме за първи път за новата серия на Angry Birds, която ще дебютира на 11 декември. Вероятно помните, че става въпрос за състезателна игра с добре познатите ни герои носеща името Angry Birds Go! Днес, обаче, играта изненадващо бе представена в Нова Зеландия и веднага след това се разбраха някои доста любопитни подробности, за които не знаехме досега.

Подобно на по-старите серии Angry Birds Gо! е freemium игра – безплатна за теглене и игране. За да отключите по-голямата част от съдържанието й, обаче, трябва да започнете да харчите пари. Разбира се, монети можете да събирате и печелейки състезанията, но това ще бъде много по-труден и бавен метод. Паралелно с традиционните монети от Rovio ни предлагат и друга валута от скъпоценни камъни, която можем да купуваме с реални пари и която ни помага да събираме монети много по-бързо.
Същото важи и за животите. Можем да ги използваме няколко пъти, но след това или трябва да изчакаме за нов, или… познахте… да си купим малко скъпоценни камъни, за да се сдобием с още. С тези скъпоценни камъни можем също да си купуваме нови коли, сред които има и модел наречен Big Bang Special Edition, за който Rovio искат $99,99.
Това, обаче, далеч не е всичко. Оказва се, че птичките също така се уморяват и, когато това стане, имаме две опции – да ги изчакаме да си починат или… отново познахте… да платим и те да “живнат” само за един миг.
След всичко това си зададохме въпроса: какво всъщност ще бъде Angry Birds Gо! – развлекателна мобилна игра или машина за пари?

xbox360-bg.net