В началото на следващата седмица ще бъде публикувано безплатно обновяване за Grand Theft Auto Online, което се нарича High Life. Ъпдейтът ще разшири апартаментите, ще добави нови авоари в гардероба, мощно автоматично оръжие и три нови автомобила. Ще се появи и индикаторът Mental State (психическо състояние). Тази характеристика ще се променя в зависимост от вашето поведение във виртуалния свят. Колкото повече насилие използва геймърът, толкова по-нестабилно става неговото психическо състояние. Играчите ще могат да виждат Mental State и на другите участници в играта. По този начин любителите на хаоса и немотивираната жестокост лесно ще могат да бъдат разпознати в GTA Online.

5C77_536DF4567C57

Rockstar съобщиха в официалната си уеб-страница, че новото DLC ще бъде предложено за изтегляне от 13-ти май. Ъпдейтът ще предлага и възможност за закупуване на недвижими имоти и геймърът, както подобава на богатите бандити, ще може да стане собственик на няколко здания.

Rockstar редовно предлага безплатни обновявания за GTA Online. От началото на годината разработчиците започнаха да добавят в играта модели на най-популярните сгради, създадени от потребителите. Скоро предстои ъпдейт, в който ще има мисии за ограбване.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.