5DFA_53980942E4

По време на гейм експото Е3 Electronic Arts обявиха, че четвъртата серия от популярния РС франчайз The Sims ще бъде пусната на пазара на 2 септември. Обявената дата касае Северна Америка, но едва ли The Sims 4 ще закъснее в Европа.
Освен, че разкриха датата на дебюта на играта, ЕА предоставиха и видеоклип демонстриращ геймплея на новата игра. Ако ви интересува как ще изглежда тя, можете да разберете най-долу.
Като цяло, ЕА обещават повече реализъм, по-“дълбоко преживяване” и повече интересни или странни елементи. В четвъртата игра специфичният характер на героите ще е подчертан още по-силно, отколкото в третата игра. Тоест, можем да очакваме  симовете ни да са още по-емоционални и с още по-променливо настроение.

4190_539876542E4

Пример за “странен елемент” е най-новият вид смърт: симовете буквално ще могат да умират от смях. Интересно ще е да видим как ще изглеждат духовете на умрелите от смях симове. В третата игра, призраците демонстрираха външност свързана с начина, по който е умряло “тялото им”. Завършвайки темата за смъртта, можем да добавим също, че в Sims 4 Смъртта ще използва iPad.

AB75_53984872E4

Все още не е ясно дали Sims 4 ще може да се играе и на компютри с Мас. Преди време EA подчертаха, че са фокусирани само върху РС версията на играта, макар че не отрекоха напълно възможността четвъртата серия по някое време да стане достъпна и за собствениците на компютри на Apple.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.