Оказа се, че в Wolfenstein: The New Order има нива от предишната Wolfenstein 3D. Това, че в екшъна на MachineGames може да се играят нива от проекта на id Software от 1992 година съобщи Eurogamer. Порталът дори публикува клип, в който е записана част от геймплея.

BC97_537B983F30

Главният герой попада в замъка Волфенщайн от Wolfenstein 3D, ако легне да спи в убежището. Събуждайки се, той разбира, че по някакъв начин се е оказал във видеоигра от 1992 година и започва да се бие и воюва с фашистите. Ако го убият, мини играта приключва и той се събужда в убежището. Да се попадне в стария замък Волфенщайн от The New Order е възможно само веднъж.

Наистина интересно великденско яйце: бързата дрямка от Wolfenstein: The New Order изведнъж се превръща в 16-битов кошмар.

Действието на играта протича през алтернативните 60-те години на XX век, когато немската военна машина е спечелила Втората световна война чрез високотехнологични оръжия, разработени в секретни лаборатории. Установен е тотален контрол на планетата и се управлява от позицията на силата. Съдбата на човечеството е в ръцете на главния герой.

Продажбите на Wolfenstein: The New Order започнаха от днес. Играта излезе за PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One и PC. Голяма част от уеб-порталите дават на тази игра 9 бала от 10 възможни.

 xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.