D6C7_5298765467FD0E84

 

DICE и EA анонсираха появата на третия експанжън пакет за Battlefield 4: Naval Strike, който ще се появи в края на март за платформите на Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 и PC.

Пакетът ще включва четири нови карти – Lost Island, Nansha Strike, Wave Breaker и Operation Mortar, както и нови оръжия, различни аксесоари и реалистично изглеждащи амфибии, които да управлявате в битките. Разработчикът съобщава също така, че Battlefield 4: Second Assault ще се появи във вторник – 18.02.2014г. за платформите на PS4, PS3, Xbox 360 и PC.

Second Assault включва четири класически карти от Battlefield 3, които са променени специално за Battlefield 4. Както знаете DLC-то се появи в края на миналата година за платформата на Xbox One.

Двата други експанжъна – Dragon’s Teeth и Final Stand – ще се появят по-късно тази година.

Междувременно DICE издадоха сериозно обновление за уеб-версията на батъл-лога на BF4. В обновлението е включен ъпдейт и за мобилната версия на батъл-лога също, като разбира се тук присъстват и фиксове насочени към подобрения на общото представяне на играта.

Така например след налагане на обновлението вече ще могат да се виждат броя на поканите, които имате за участие в мисии, да виждате клавиатурните контроли в Emblem Editor-а и да правите промени по ваш избор за подобряване на представянето на Battlepack-овете. Тук също има обновление насочено към сървърни проблеми, като например това, че вече няма да се появяват дублирани сървъри. Освен това, ако използвате мобилното или таблетно приложение на Battlelog-а, след обновяването ще ви се представи EULA споразумение, което да приемете.

xbox360-bg.net