persona-5-concept-610x260

Sony споделиха запис на японската си пресконференция, която се проведе рано тази сутрин. Презентацията започна с показването на няколко PS Vita заглавия и предстоящи западни хитове като: Assassin’s Creed: Unity, Far Cry 4, Destiny, The Order 1886, DriveClub и други.

Обявена беше дата на Bloodborne за територията на Япония. Играта ще се появи на 5 февруари, като по думите на Sony, заглавието няма много да се забави и за останалите региони.

Разкрит беше и нов проект от екипа зад Tekken поредицата, който се разработва за хедсета за виртуална реалност Project Morpheus. Първи кадри от играта, озаглавена Summer Lesson, в която ще бъдат преподавани уроци на играча и вероятно ще бъдат вместени еротични мотиви, може да видите на 56-та минута от конференцията.

На 1:02:00 от конференцията на сцената излезе Hideo Kojima, който съобщи, че интерактивния тийзър P.T. е бил изтеглен над 1 милион пъти от PlayStation Store и разкрил, че се работи по нов Silent Hill. Представено беше и видео обръщение на Guillermo del Toro, който сподели повече за концепцията на съвместия му проект с Kojima.

В края на конференцията беше показан трейлър на наскоро обявената Yakuza 0 и бяха обявени за PlayStation 4 версия на Persona 5 и Dragon Quest Heroes.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.