8BD2_52865E69

 

Ако сте почитател на Battlefield 4 и, играейки, вече сте си създали добри приятели, то имаме неприятна новина за вас. Ако планирате да играете играта на някоя от новите конзоли на Sony и Microsoft – PlayStation 4 и Xbox One – то няма да можете да играете със своите приятели, ако, разбира се, те самите не си купят някоя от двете нови конзоли.

На сайта на Battelfield в момента можете да прочетете повече за специалната оферта, в рамките на която имате възможност да замените съвместимата си с PlayStation 3 или Xbox 360 игра за новата й версия предназначена за новите конзоли, като ще платите по-малко, отколкото ако просто отидете до магазина и си я купите. В офертата обаче никъде не се споменава, че веднъж надградили играта си, няма връщане назад.
2F8B_52865E69
Всичките ви постижения и статистики ще бъдат прехвърлени в новата игра и по-късно, ако решите, няма да можете да се върнете към версията за Xbox 360 или PS3, поне не през същия акаунт. В офертата не се обяснява, също така, че при новата версия на играта няма да можете да играете със “старите” си приятели.
Разбира се, това не е никакъв проблем за тези от вас, които играят в режим multiplayer с избрани произволно играчи. Но много върли почитатели на Battlefield от години поддържат онлайн връзка с други играчи. Сега бъдещата игра с тези приятели ще е възможна само ако и двете страни използват една и съща конзола.

xbox360-bg.net