FB06_5365560F01B

За втора поредна година Nintendo взеха решението да пропуснат типичната пресконференция, която правят всички участници на гейм експото Е3. Обикновено компаниите присъстващи на едно от най-големите събития в гейм индустрията провеждащо се всяко лято, се изреждат с презентациите си още сутринта на първия ден от началото на експото.

И тази година, обаче, вместо да се качат на официалната сцена, Nintendo ще проведат няколко събития в своя собствен павилион, с което се надяват да ни предоставят “по-директен достъп” до анонсираните от тях продукти. Компанията нарича тазгодишното си решение “доказана тактика”, макар че миналогодишната им “частна” презентация бе твърде неорганизирана и в крайна сметка разочарова потребителите.

Не бяха и анонсирани кой знае колко вълнуващи продукти. Компанията демонстрира само няколко заглавия придружени от кратки видеоклипове показващи геймплея им и от коментар на разработчика им.

Тази година, обаче, презентацията на Nintendo може да се окаже по-интересна. На първо място, компанията би трябвало да представи дългоочакваната игра Super Smash Bros.. Посетителите на експото дори ще имат възможността да се състезават един срещу друг на сцената на Nokia Theatre – конструкция, която ще бъде изградена в рамките на събитието.

На 10 юни, също така, във времето, което по принцип бе запазено за пресконференцията на Nintendo, компанията ще излъчи материал наречен Nintendo Digital Event, в който ще бъде обсъдено бъдещето на компанията и подробности около новозаплануваните им игри.

По всяка вероятност Nintendo ще стриймват всички тези събития на живо за тези, които не могат да присъстват на Е3.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.