3A15464564E_52AF3C1D

Популярният сайт Gamespot за поредна година изглежда ще се погрижи да направи класация на най-добрите игри през изминалите 12 месеца. Тазгодишното подреждане започва с класацията за най-добра игра за Xbox One на Microsoft.
След като конзолата дебютира на пазара преди около месец, с нея се появиха и редица заглавия. Много от тях със сигурност заслужаваха вниманието, което им се отделяше, но едно от тях изглежда е станало фаворит на колегите от Gamespot.

Играта на 2013 г. за Xbox One според тях e Assassin’s Creed IV: Black Flag. Ето и какво написаха от Gamespot за продукта на Ubisoft:

„Assassin’s Creed IV: Black Flag е голяма игра. Във всеки един момент може да се окаже в ситуация, в която скачате от покрив на покрив в Хавана в опит да хванете крадец, да се дуелирате с акули в морето или просто да залагате на хазарт последните ви останали пари в неизвестна кръчма на неизвестен карибски остров.

Това, което прави Black Flag толкова впечатляващ обаче, е нивото на логичност и хармония, които свързват всички тези действия заедно. Това е една от най-амбициозните open-world игри от години насам, която постоянно те подтиква да тичаш и да откриваш нови места. Винаги има нещо ново, което да опитате, а наградите от това наистина ви подтикват да продължавате. Всичко това превръща Assassin’s Creed IV: Black Flag в забележително и доста зарибяващо приключение.“

xbox360-bg.net