3B55_533465454E95

Добра новина за почитателите на космическата сага Star Wars: докато чакате новите филми, може да се наслаждавате на постоянно излизащите на пазара игри вдъхновени от поредицата. Последната такава е Star Wars: Assault Team, която вече е достъпна за теглене от всички потребители на Android (4.0 и нагоре) в магазина Google Play.
Играта ни позволява да съберем екип от герои и да го изправим срещу враговете му (други играчи на Star Wars: Assault Team). Разработчиците на играта – Disney Mobile и LucasArts обещават “епични мисии с цел бягство от вражески кораби, оцеляване по улиците на Мос Еспа” и какво ли още не. “Борете се за пълен контрол върху галактиката в тази стратегическа военна игра, където всеки един ход важи,” призовават ни те.
Заглавието ни позволява да използваме някои от най-обичаните герои от “Междузвездни войни” като Люк Скайуокър, Хан Соло, Боба Фет и още много други, като всеки герои има уникални характеристики, умения и боен стил. В процеса на игра героите ни могат да събират определени обекти, които подобряват специалните им атаки.
Създателите на играта обещават още “невероятна графика” отличаваща се с високо качество “подобно на това в киното”. Сюжетът на играта, от своя страна, е базиран на историята от два епизода на “Междузвездни войни” – “Нова надежда” и “Империята отвръща на удара”.

xbox360-bg.net