MiddleearthShadowofMordor_CaragorRiding_610x260

Warner Bros. публикуваха нов трейлър на Middle-earth: Shadow of Mordor. В него е представена основната сюжетна линия на заглавието. Компанията съобщи още, че композиторът Christian Cantamessa ще стои зад саундтрака на Shadow of Mordor. Cantamessa е познат с работата си по уестърн заглавието на Rockstar Games – Red Dead Redemption.

Разкрит бе и акьорският състав, който ще озвучава основни персонажи в Middle-earth: Shadow of Mordor. Сред тях веднага се забелязват познатите на гейминг индустрията Nolan North и Troy Baker. Ето и списък с обявените актьори, както и други игри, в които те са участвали.

  •  Troy Baker – Talion (The Last of Us, Batman: Arkham Origins, BioShock Infinite, Batman: Arkham City)
  • Nolan North – Black Hand (Uncharted series, Batman: Arkham Origins)
  • Alastair Duncan – Wraith (Mass Effect series, Uncharted 3: Drake’s Deception)
  • Laura Bailey – Ioreth (Halo 4, Batman: Arkham Origins, The Last of Us)
  • Liam O’Brien – Gollum (Infamous: Second Son, Grand Theft Auto V, The Last of Us)

Middle-earth: Shadow of Mordor ще направи своята премиера в Европа на 10 октомври за PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 и Xbox One. Наскоро бе започната споделено и видео, което обръща внимание на оръжията и надграждането им в играта.

MiddleearthShadowofMordor_CaragorRiding_Screenshot MiddleearthShadowofMordor_Marwen_Screenshot- MiddleearthShadowofMordor_TalionCloseUp_Screenshot MiddleearthShadowofMordor_UrukBranding_Screenshot

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.