445D_5309987659F1EB

 

Звездата от сериала “24” Кийфър Съдърланд сподели в интервю за IGN, че озвучава един от героите в нова игра по Mortal Kombat.

Това той разказа в интервю за гейм-медията, в което говори за работата му по Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, където озвучава Снейк. “Работих и по новия Mortal Kombat”, разказва той пред Майкъл Дайър от изданието и това е толкова огромна игра, но не е като MGS5″, допълвайки, че работата по Mortal Kombat му е отнела доста по-малко време от Phantom Pain, като така и не казва коя е ролята, която озвучава.

Warner Bros. са отказали какъвто и да е коментар по темата пред медията, което изглежда логично, имайки предвид, че новите приключения и на Съб-Зеро и компания не са анонсирани официално от студиото все още. Не е известно също така, дали Netherrealm Studios – студиото познато преди като Midway Games – е замесено в създаването на заглавието. Студиото се оглавява от един от създателите на оригиналния Mortal Kombat Ед Буун, който има участие в създаването на всяко едно издание по Mortal Kombat, излизало досега.

Отделно от това, Съдърланд споделя, че той се завръща в ролята на Джак Бауер през май, когато ще е и премиерата на новите серии на “Фокс” 24: Live Another Day.

 xbox360-bg.net