call-of-duty-advance-warfare-610x260

Activision и Sledgehammer Games представяха мултиплейър компонента на Call of Duty: Advanced Warfare. Бяха демонстрирани нови елементи за поредицата, като двоен скок, бързо плъзгане по земята и рязко маневриране встрани, както и осъществяването на мощен удар срещу противник. Всичко това е възможно посредством екзоскелета, с който е оборудван всеки един от играчите.

Call of Duty: Advanced Warfare ще има и нова система за персонализиране. Тя ще се развива с така наречения Supply Drops, трупайки точки извън тези посредством които се вдига нивото на героя. Новите оръжия и модификации могат да бъдат изпробвани във виртуална зона, която е достъпна по всяко време дори в мултиплейър лобито между мачовете.

Разкрити бяха и четири от мултиплейър картите в режима: Defender, Biolab, Riot и Ascend. Странични фактори също ще оказват влияние и ще променят динамично картите. Например Defender ще бъде заливана от цунами.

Играта ще има общо 12 режима. Сред тях са познати такива, като Capture the Flag, Hardpoint, Search & Destroy, Domination, Kill Confirmed и Team Deathmatch. Сред новите режими е Uplink. В него два отбора трябва да пренесат мобилен сателит до определена точка. Надпреварата може да се определи като част от мач по ръгби..

Call of Duty ще има Day 0 edition. Всеки направил предварителна поръчка на играта, в магазини, където това е посочено, ще получи заглавието ден по-рано – 3 ноември с двойно по-бързо трупане на точки за 24 часа и скинове на някои оръжия.

Отдолу се намира запис на цялата презентация, която започва на 59:56 минута от Twitch видеото. Под него се намира и мултиплейър трейлърът на Call of Duty: Advanced Warfare.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.