Главата на гейм-студиото Bloober Team Марк Колхун (Marc Colhoun) разказа за портала Gamespot. че разработчиците на играта Basement Crawl ще я преработват от нулата. Това е най-лошата игра за PlayStation 4 според оценките на Metacritic. Обновената версия ще се изпрати на всички геймъри, закупили оригиналната игра.

A2B6_53877748FF7

“Преди всичко поднасям извиненията си на всички, които купиха Basemenet Craw” – каза Колхун. “Аз знам, че очаквате поправянето на всички грешки и ние разбираме, че играта стана отвратителна както за вас, така и за нас. В подобни ситуции обикновено се появяват специалисти по маркетинг, които ви заслепяват с красиви речи или излиза поредната кръпка. Ние няма да постъпим така и ще преработим играта от самото начало” – допълни той.

Играта Basement Crawl се появи на 25-ти февруари тази година за PlayStation 4 и получи изключително негативни оценки – нейният среден бал достигна 27 точки от 100 възможни. Това бе свързано с многобройните бъгове, неработещ мултиплер, постоянни лагове и прекъсвания, липса на обучаващи мисии, управление, което никъде не е обяснено как да се ползва, липсата на самостоятелен режим и други. Засега не е известно кога ще се появи обновената версия.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.