960-ArcheAge-art-610x260

На 17 юли от 20:00 часа българско време ще започнат затворените бета тестове на ММО фентъзи заглавието – ArcheAge за PC. Те ще приключат на 21 юли в 20:00. Достъпът до тях става само при закупуването на един от тези фаудър пакети, или с покана, като заявка за получаването на такава може да бъде направена на официалния сайт на играта. Участниците в бетата на ArcheAge ще могат свободно да излъчват геймплей на живо, както и да споделят видео и изображения от играта без никакво ограничение от страна на издателя.

ArcheAge се разработва от корейското студио XL Games, което е оглавено от Jake Song, работил по Lineage. Отвореният свят в играта не е разделен на зони, като освен обичайните наземни схватки, играчите могат да участват и в морски битки, с цел осигуряване на безопасни търговски маршрути.

ArcheAge излиза в Корея началото на 2013 и ще отбележи своята премиера в Япония на 23 юли. Играта се намира в отворена бета фаза в Русия и се очаква официално да излезе за Европа и Северна Америка до края на тази година. Отдолу се намират две видеа от заглавието – първото е CG и от него може да се добие представа за света, атмосферата и различните типове персонажи в него, а второто съдържа геймплей кадри от използващата CryEngine 3 игра и съдържанието, което играчите могат да очакват в предстоящите затворени бета тестове.

Beta_Announcement_blog_header

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.