Мисията, посветена на основателя на съвременната химия, ще бъде бонус за всички, които предварително поръчат новото допълнение към играта.

88F4_538C876F3E

За Assassin’s Creed: Unity ще има допълнение, посветено на химията. Мисията, в която ще участва знаменитият Антоан-Лоран дьо Лавоазие, считан за основател на съвременната химия, ще бъде бонус за геймърите, предварително поръчали новата част на играта. Това се потвърждава от изображение, публикувано в туитъра CriptAssassini.

DLC-то, което засега не е официално анонсирано, ще се нарича Chemical Revolution и други подробности засега няма. Освен самия Лавоазие, на изображението могат да бъдае забелязано лицето на нов персонаж, който явно ще бъде главният героя в новата игра.

Assassin Creed: Unity трябва да се появи на пазара в края на тази година. Действието в тази интересна гейм-серия се развива по време на Великата френска революция, като ще има версии за PS4, Xbox One и PC. Тази есен Ubisoft очакваме да представи още една игра за борбата между асасините и тамплиерите, от която ще има версии само за PS3 и Xbox 360. Последната част от сериала – Assassin’s Creed 4: Black Flag се появи през есента на 2013 година. Главен герой в нея е британски пират, а събитията се развиват на островите в Карибско море.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.