zero-suit-samusarticle-610x260

Проведен беше специален за Super Smash Bros. Nintendo Direct. На него беше споделена нова информация, свързана с файнтинг заглавието. Разкрити бяха няколко персонажи и бяха показани нови кадри от игрите.

Презентацията бе водена от създателя на поредицата – Masahiro Sakurai. Той започна със съобщението, че 3DS версията на Super Smash Bros. ще излезе това лято, докато Wii U варианта на играта ще се появи през зимата. След което бяха представени арените, които са различни за двете платформи. Демонстрирани бяха някои специфични движения за различните управляеми персонажи в играта. Разкрити бяха и нови такива като Zero Suit Samus, Zelda, Sheik, Yoshi, Greninja и Charizard, арт на които може да разгледате в галерията най-долу. Pokе Balls също се завръщат в Super Smash Bros., само че този път се казват Master Balls и съдържат само редки и легендарни Pokemon-и.

3DS версията на играта ще има специален режим, наречен Smash Run. В него, до четирима играчи трябва се борят на голяма арена, която трябва да изследват за предмети, с които да подсилят своя герои, с който на края на етапа се изправят срещу персонажите на другите играчи. Компанията потвърди също, че Super Smash Brawl за 3DS ще върви с 60 кадъра в секунда, дори и при включен 3D режим на дисплея на конзолата.

Запис на целия Nintendo Direct за Super Smash Bros. може да намерите отдолу. Презентацията завърша с CG трейлър, в който могат да се видят много от персонажите в заглавието.

greeninja-super-smash-bros_-screenshot-character-8 greeninja-super-smash-bros_-screenshot-character-9 greeninja-super-smash-bros_-screenshot-character-10 super-smash-bros-wii-u-screenshots-character-sheik1

super-smash-bros-wii-u-screenshots-character-yoshi-8 super-smash-bros-wii-uscreenshots-character-sheik2

 xbox360-bg.net