Mighty-No_9-The-Animated-Series-cgi-still-610x260

Comcept обявиха, че стартират нова кампания за подпомагане финансирането на екшън-платформъра – Mighty No. 9. Тя ще става посредством PayPal, или чрез добавената възможност за предварителна поръчка на заглавието, като натрупаните от нея средства ще бъдат използвани за направата на бонус съдържание за играта и опция за английско аудио. Отдолу се намира видео с Keiji Inafune, който говори за постигнатия прогрес със заглавието, докато протичат нови геймплей кадри от него.

Най-отдолу се намира видео концепция, показваща как би изглеждал евентуален анимиран сериал по Mighty No.9. Клипът е дело на занимаващото се със CGI анимация студио – Digital Frontier и е направен по тяхна лична инициатива, като те самостоятелно търсят инвеститори за проекта и се надяват той да бъде завършен за пролетта на 2016. Естеството на сериала е хумористично и е насочено към деца на възраст между 6 и 11 години.

Mighty No.9 е предвидена да излезе през април 2015 за PC (Windows, Mac, Linux), PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360, Wii U, PS Vita и 3DS.

Mighty-No_9-The-Animated-Series-banner

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.