632A_5334545544533BAE

Обявявайки масови съкращения в три работещи за тях британски гейм студия, Sony успокоиха собствениците на PlayStation 4, че развитието на едно от най-дългоочакваните заглавия за конзолата – Driveclub – няма да бъде засегнато. Геймърите, обаче, не бяха особено убедени, ето защо от Sony за втори път подчертаха, че с играта всичко е наред.
Компанията сподели, че създателите на Driveclub се радват на “невероятен прогрес”. Говорителят на Sony Computer Entertainment Европа също успокои, че развитието на играта е “от бурно по-бурно” и повторно отбеляза, че съкращенията в студиото Evolution Studios по никакъв начин няма да му се отразят. “Напълно уверени сме, че играта ще изпълни обещанието си и ще се превърне в първата наистина социална състезателна игра, и ние сме изключително доволни и ентусиазирани от темпото на работа, което показват от Evolution Studios,” сподели говорителят.
Нещо повече, Sony Европа обещаха съвсем скоро да ни предоставят най-важните детайли за играта, а именно степен на развитие, дата на излизане на пазара и видеоклипове, демонстриращи геймплея й. За съжаление компанията не разкри точно кога възнамерява да ни възнагради с тази информация. Най-конкретното време, с което разполагаме е “в следващите седмици”.

xbox360-bg.net