4E8F_53306546655E4

Новия проект на Disney – музикална игра за Xbox на име Fantasia: Music Evolved. Играта, която всъщност се разработва съвместно от Disney и студиото известно със заглавието “Rock Band” Harmonix – би трябвало да бъде пусната на пазара по-късно тази година за собствениците на Xbox 360 и Xbox One. Все още, обаче, не знаем точната дата на дебюта й.
Знаем, обаче, няколко нови подробности, които двете компании решиха днес да споделят с нас. На първо място, стана ясно, че multiplayer режимът на играта ще позволява най-много на двама души да играят заедно или един срещу друг. При съвместната игра, двамата геймъри ще трябва да създадат нови версии на избраната от тях песен, вплитайки различни от оригиналните мелодии и бийтове.
От Harmonix, също така, разкриха още пет от песните, измежду които ще можем да избираме. Това са “Ziggy Stardust” на Дейвид Боуи, “Symphony No. 9 from the New World” на Антонин Дворак, “Royals” на Lorde, “Super Bass” на Ники Минай и “Seven Nation Army” на White Stripes. В играта ще има общо трийсет песни.
И накрая, двете студия анонсираха ново интерактивно “царство на откритията” наречено The Hollow. Тази “мистериозна горска среда” ще “оживява”, докато изпълняваме песните, давайки ни възможност да си играем със светлината, цветовете и фигурите, които виждаме в нея.

xbox360-bg.net