A17A_53686610759

Както вече ви съобщих,Bungie започнаха кампанията си по популяризиране на междузвездното си приключение Destiny, като едно от първите неща, които направиха бе да обновят напълно официалния сайт на играта (препоръчвам го да го посетите, ако желаете да научите нещо за Destiny преди другите). Именно от сайта и благодарение на OXM и GamesHQMedia научаваме подробности за класите в играта.

“Титаните”

Titan_Single.png

Първите “титани” (Titans) са построили Стената (The Wall) и оттогава я защитават храбро със своя живот. “А сега вие сте изправени на същото това място, като тях, уверени и непоколебими. Враговете ни са безпощадни, но такива сте и вие. Произлизате от потекло на легендарни герои и силата и уменията ви ще са нужни са отслабите техните редици”, четем в кратката анотация на сайта, запознаващ ни с Titans.

“Ловците”

BC37_536uyu10759

Някога ловците са ловували в дивата природа, поемайки извънредни рискове, за да получат достойна награда. “Да изградиш своя собствен късмет, за теб винаги е значело едно – да нарушиш правилата. Само че ти не си престъпник, или поне – вече не си, и уникалната смес от смелост и находчивост, които притежаваш ще са ти нужни повече от всякога”.

“Магьосниците”

C6FB_53610676759

Магьосниците (Warlocks) отдавна изучават The Traveler, усвоявайки някои от тайнствените му енергии. Тяхното истинско призвание все още е мистерия, но именно разкриването на истината ви кара да поемете на пътешествието в неизвестното . “А днес, нашите врагове стоят между вас и най-голямото ви откритие – тайните на “Златния век”.

 xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.