F8DF_53784B5877

В днешния видеоблок ще ви представя нов материал към три игри, които очакваме да излязат съвсем скоро – в края на този месец. Това са римейка на класическото FPS приключение Wolfenstein: The New Order, очарователния сим Tropico 5 и новата игра от създателите на Bastion Supergiant Games, Transistor.

Както обикновено започваме отзад-напред: с Transistor, която ще види бял свят във вторник, 20.05.2014 г. Създателите на играта Supergiant Games пуснаха нов трейлър към любопитното sci-fi заглавие и обещават на тези, които си закупят играта да получат в замяна едно невероятно екшън-приключение, съчетаващо оригинална и добре замислена стратегия с богата сюжетна линия. В Transistor вие ще играете като Red, певица в град наречен Cloudbank, която трябва да се справи с мистериозна групировка наречена Camerata, като на помощ й идва Transistor – футуристично изглеждащ огромен меч, под чиято власт попада Red.

Играта идва за платформите на Microsoft Windows и PS4 (по-късно за Линукс и Mac), като минималните системни изисквания за Transistor са:

OS: Windows 7 or newer
CPU: 2.6GHz Dual Core CPU or greater
RAM: 4GB or greater
GPU: 1GB Video RAM or greater, e.g. Intel HD Graphics 3000, Nvidia 9400 GT, AMD HD 5450
Hard Drive Space: 4GB free

Едно от големите качества на играта безспорно ще е нейният саундтрак. Подобно и на Bastion и тук ще чуем композициите на Дарън Корб. Transistor ще може да се закупи от PSN или Steam (за 37 лева или 18.99 евро).

Следващият клип към Tropico 5 не е традиционен трейлър, а едночасово видео, което представя достойнствата на новия строителен сим на Kalypso Media. В последното издание на играта, вие ще се върнете към тропическия рай на Tropico, където ще може да изградите и управлявате своята династия в продължение на векове. В играта имам множество нововъведения в сравнение с предишните издания на Tropico, като нова търговска механика, възможност за провеждането на сериозни технологични и научни изследвания, а така също и възможността за участие в кооперативен и състезателен мултиплейърен геймплей с до четирима играча. Tropico 5 пристига в петък, 23.05.2014 за платформата на Microsoft Windows, OS X и Линукс, а по-късно и за PlayStation 4 и Xbox 360.

Последното видео е пуснатия тази седмица официален трейлър на Wolfenstein: The New Order, поредния епизод от приключенията на Уилиям “Дж.Б.” Блачкович и ще ви пренесе в една паралелна 1960-та година, когато нацистите са излезли победители от Втората световна война, налагайки своята тирания, а нашият герой е призван да свали от власт фашистите. Класическият FPS-шутър на MachineGames и Bethesda излиза на 20.05.2014 г. за платформите на Microsoft Windows, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.