До официалното излизане на пазара на видеоиграта Wolfenstein: the New Order остана съвсем малко и разработчиците явно решиха да подгреят интереса към нея чрез представянето на пълноценен 30-минутен видео клип. Досега имаше единствено кратки петминутни рекламни видео филми.

23C0_54545356339C

Появата на Wolfenstein: the New Order е очаквана от армия геймъри, понеже възражда култовия фантастичен екшън от първо лице. Действието протича във вселена, в която Германия е удържала победа във Втората Световна война и реализира глобалните нацистки идеали в целия свят. Главният герой не харесва това и се присъединява към Съпротивата. Съвсем скоро става ясно, че от него зависи съдбата на цялото човечество.

Съобщава се, че ще има версии на тази видеоигра за всички компютърни и игрови платформи. В клипа е показана версията за персонален компютър.

Качеството на изображението не е много високо, понеже това е запис от Twitch, при който е наблегнато предимно върху игровия процес. Известно е, че Wolfenstein: the New Order ще поддържа резолюция FHD – до 1080 пиксела.

В Steam вече е възможна предварителната поръчка на Wolfenstein: the New Order. Геймърите, направили предварителни поръчки, ще получат неголеми бонуси и достъп към някои от бета-тестовете на новата DOOM.

 xbox360-bg.net