ANNO-Build-an-Empire-artwork-key-final-610x260

Ubisoft обявиха, че търговската стратегия на Blue Byte – ANNO ще излезе, по думите на компанията, скоро за iPad. Играта е озаглавена ANNO: Build an Empire, като за пръв път поредицата се пренася на мобилно устройство. Поради тази причина студиото си е пряко сътрудничило с Mi’pu’mi Games. С тяхна помощ геймплеят ще бъде максимално пригоден за устройство с тъчскрийн интерфейс, “което ще направи строенето на сгради по лесно от всякога”.

Подобно на другите заглавия от поредицата, в ANNO: Build an Empire играчите ще трябва да организират ресурсите и да ги използват според нуждите на своя град. Те ще строят например таверни, с които да поддържат щастливия дух на своите жители, както да бъдат издигани църкви, където да бъдат изпълнявани религиозните им нужди.

Играчите стартират с един остров, който трябва да развият така, че жителите му да водят щастлив и здравословен живот. След, което могат да бъдат създавани и допълнителни острови, като по този начин се осигуряват безопасни маршрути за търговия.

ANNO: Build an Empire ще поддържа iPad 2 и моделите излезли след него и ще изисква минимум iOS 6.

ANNO-Build-an-Empire-artwork-key-final  ANNO-Build-an-Empire-screenshots-ipad-ios-2 ANNO-Build-an-Empire-screenshots-ipad-ios-3

 

ANNO-Build-an-Empire-mobile-ios-app-store-ipad

xbox360-bg.net

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.