8E87_53675rtrtB33

Добра новина за почитателите на телевизионния сериал “От местопрестъплението”. Базираното в Абу Даби студио на Ubisoft представи игра за Android, която допълва и разширява света на сериала. Заглавието се нарича CSI: Hidden Crimes и може безплатно да се изтегли от Google Play.

Играта поставя геймъра в позицията на нов криминолог току що нает от Ди Би Ръсел, който трябва да се заеме с разследването на най-различни криминални загадки с останалата част от екипа, който ще бъде добре познат на всеки гледал сериала. В играта участват общо 11 героя от серийния филм като, за съжаление, никой не е озвучен от актъора, който го играе. Иначе историята се разказва от един от реалните сценаристи на “От местопрестъплението” Джак Гутовиц.
Всеки играч може да персонализира героя си, избирайки му пол, цвят на кожата, прическа, риза и други особености като например носене на очила. Колкото повече играем, толкова по-големи стават тези възможности за персонализация.

Всяко ниво поставя нова загадка за решаване. Точно както в сериала геймърът ще се намери на сцената на местопрестъплението, където ще е пълно с издайнически обекти. Целта му ще бъде във всяка една мисия да открие шест такива обекта. Колкото по-бързо ги събере, толкова по-добре, но, така или иначе, без пълния набор от обекти престъплението не може да бъде разрешено.

F9B2_53656575B33

Събирането на обектите е само първият етап от всяка мисия. После следва изследване на всеки един от тях под формата на “мини игра”. И накрая, след щателно разследване и достигане на резултат, геймърът може да арестува един от заподозрените.

Както всяка безплатна игра, така и CSI: Hidden Crimes ви предлага по-добри резултати срещу реални пари. Всичко, което правите в играта черпи от енергията ви и един начин да “презаредите” по-бързо е именно да инвестирате малка сума от пари.

F4F9_53675787B33

Иначе играта се поддържа от всички платформи, което означава, че можете да я започнете на таблет с Android и да я завършите на iPhone, например. Трябва само да предоставите данните от акаунта си във Facebook.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.