Екшън-играта Wolfenstein: The New Order излезе на гейм-пазара миналата седмица и веднага стана изключително популярна сред жителите на Великобритания. Само за около 7 дни пиратската версия на играта бе изтеглена над 100 000 пъти от торент тракерите.

2A51_5387875226

Според думите на представители на TorrentFreak, нелегалната версия на видеоиграта е голяма 43,65 GB. Мнозина считат, че екшънът заема толкова голямо място, защо текстурите в него не са компресирани. В сайта се казва, че торентът съдържа множество ненужни файлове за увеличаване на размера и за предотвратяване на пиратството. Един от потребителите дори е решил да изчака, докато цената на Wolfenstein: The New Order спадне. Друг пират предпочита да не се занимава с това и да купи екшън-играта от Steam.

97BE_5387765226

Интересно е, че когато този торент се появи, потребителите не искаха да го споделят, а желаещите да изтеглят тази игра бяха изключително много. Пиратите споделиха, че за изтеглянето на играта са им били нужни от два-три часа до няколко дни. Впрочем на общата картина всичко това не оказа влияние: миналата седмица Wolfenstein: The New Order бе бай-популярният торент. Допълнително, играта оглави класацията за видеоигри във Великобритания по продажби.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.