618534564633_52D3EB02

Поредна седмица, пореден ъпдейт за Battlefield 4. Явно така ще е известно време, докато от EA и DICE не изгладят нещата.

Днес DICE обяви поредното обновление, което засяга за PC, и тази за PS3 (конзолните ъпдейти ще се появят в следващите дни), а така също тук присъства сървърно обновление.

В ъпдейта насочен към PC се включват различни фиксове – такива, които са насочено към общото поведение на играта, фикс, свързан с оттечка на паметта, която може да предизвика краш на системата причинен от недостатъчно наличие на памет при по-дълга игра, проблеми със звука при игра със завишени графични показатели на High/Ultra. Добавен към обновлението е и ъпдейт, който ви уведомява, ако ползвате остарели драйвъри на AMD, а също така е оправен проблема, при който кръвта се показва над индикаторите за нараняване, а също кървене преди да е извършено някакво действие. Сред другите фиксове присъства увеличение на щетите, нанасяни от 20mm-овите оръдия на Stealth Jet 25%, изправен е проблема с камерата, който се появява при смяна на оръжието при пълзене и други.

Всички обновления може да видите на страницата на Battlefield (17 страници) и разбира се в “Контролната кула”.

Обновленията би трябвало да се свалят автоматично, но ако това не стане скоро, не забравяйте, че може да го направите ръчно (за персонален компютър) – просто като отидете до Origin клиента си, посочите с десния бутон на мишката Battlefield 4 и Check for updates.

От DICE заявяват, че по ъпдейта за PS3 се довършват още някои неща и той ще пристигне утре – 14.01.2014г., а по време на пачването може да изпитате забавяне в геймплея, ако играете през това време за около половин час.

xbox360-bg.net