7A7D_533EF89765D5A

Добра новина за почитателите на Family Guy. FOX и разработчиците от TinyCo обявиха намерението си да пуснат на пазара мобилна игра вдъхновена от анимационния сериал за пораснали. Играта ще се появи още следващата седмица и по-конкретно на 10 април. Ще бъде безплатна за теглене и ще може да се играе както в iOS и Android.

TinyCo вече разкриха и сюжета на играта. След като Питър и гигантското пиле Ърни отново се скарват, прекрасния град Куахог е разрушен и нашата цел е да го построим наново. За да успеем трябва да накараме Питър да мобилизира всичките ни познати герои от Family Guy дори “любимата” на всички Мег. По време на играта ще трябва да изпълняваме какви ли не мисии – да предотвратим нашествие от извънземни и религиозни култове и да се справим с всички нещастия, които ще се опитат да сполетят града в един и същи момент.

Има дори задача, в която трябва да изпълним най-голямата мечта на Питър – да бъде пират пътуващ из вселената със Стюи и Брайън и, разбира се, да си отмъсти на голямото пиле.

Пълното име на играта е Family Guy: The Quest For Stuff, разкриват още от TinyCo. Почитателите на сериала със сигурност ще я оценят, тъй като не само актьорите, които го озвучават озвучават и играта, но и сценария й е писан от авторите на шоуто.

 xbox360-bg.net