call-of-duty-ghosts-devastation5545-610x260

Activision и Infinity Ward представиха втория DLC пакет за Call of Duty: Ghosts. Той е озаглавен “Devastation” и ще излезе на 3 април в Xbox Live и началото на месец май за останалите платформи.

Devastation добавя нови елементи за мултиплеър режима на Call of Duty: Ghosts. Включва четири сравнително малки по площ карти, като една от тях ще е римейк на “Dome” от Call of Duty: Modern Warfare 3. DLC-то добавя ново оръжие – “Ripper”, което има два режима на стрелба, правещи го подходящо за използване срещу цели на близки и далечни разстояния. Вторият епизод на кооперативния режим Extinction също е част от Devastation пакета. Той носи името Mayday и включва различни версии на оръжието Venom-X и голям 30 метров бос – Kraken. Споделено е видео превю на Devastation DLC, в което част от екипa на Infinity Ward говори за новите елементи, които добавя допълнението.

Activision напомнят, че от 7 до 10 март в Xbox Live ще бъде пуснатa демо версия на мултиплеър компонента на Call of Duty: Ghosts, в която играчите ще имат достъп до трите карти: Strikezone, Warhawk и Prison Break и режимите Team Deathmatch, Domination и Search & Rescue. Първият епизод на режима Extinction също ще бъде свободно достъпен през този период.

Download: тук

 xbox360-bg.net