2CA2_5316666666666668C1B4

Дългоочакваното кибер-приключение Watch Dogs получи официална дата на премиерата си и това е 27-ми май 2014г.

Анонсът на заветната дата бе осъществен чрез ново видео към играта на страниците на Xbox.com, а по-късно и в YouTube канала на Ubisoft. Предвидена като премиерно заглавие за появата на конозлите от ново поколение на Microsoft и Sony, играта бе забавена за тази година.

Но чакането определено ще си струва, още повече за притежателите на PS3 и PS4, които ще получат достъп и до специално DLC – допълнителен 60-минутен геймплей, който ще може да се свали от PlayStation Network. “Вълнуваме се изключително много за появата на Watch Dogs, както за платформата на PS3, така и за тази на PS4 и очакваме играта да е един от хитовете на 2014-а”, заяви при анонса пред Eurogamer Майкъл Патисън, вицепрезидент на отдел Third Party Relations към Sony Computer Entertainment Europe. “Това е една уникална и визионерска игра и вярваме, че ексклузивното съдържание за участниците в PSN не само ще въодушеви играчите, но и ще покаже, че PlayStation се явява една предпочитана дестинация за нашата игра”.

27.05. 2014г. е датата, на която Watch Dogs се появява едновременно, както за PC, така и за новото и старо поколение конзоли, а версията за Wii U ще се появи по-късно.

 xbox360-bg.net