Microsoft продължава да актуализира фърмуера на конзолата Xbox One, като редовно добавя нови функции. Потребителите, които са в алфа превюто, получиха новата актуализация, която съдържа много иновации.

Актуализацията за алфа тестери се разпространява под номер rs4_release_xbox_dev_1804.180227-1801. Ето някои ключови нововъведения, които съдържа:

Поддръжка на 1440p. Xbox One X и Xbox One S вече поддържат резолюция 1440p (2560×1440), която често се нарича QHD. Тази резолюция се поддържа от много монитори за игри.

Ново ниво на интерактивност за услугата “Миксер“. Нова функция: споделяне на контролера. Скоро стриймъритe в Mixer на Xbox One ще могат да споделят контролера си с зрителя.

Стриймъритe могат да споделят своя контролер (с изключение на бутона Xbox), и зрителя може да поеме контрола чрез вградения в сайта джойстик или да свърже джойстик към компютъра си. Зрителя и стриймъра могат да играят едновременно.

Това не е единствената нова функция за Mixer в тази версия. Стриймването вече не спира при смяна на игри. Освен това сега можете да стартирате стриймването в Mixer от всяко място на Xbox One, независимо дали сте в началното меню, интрото на играта или в самата игра.

Обновяване на Microsoft Edge. Браузърът Microsoft Edge на Xbox One е обновен драстично. Той е станал по модерен.
Microsoft знае колко е важно играчите да могат да използват браузъра на конзолата, така че те са опростили навигацията в Microsoft Edge чрез контролера. Подобрените секции “Предпочитани” и “История”, които улесняват връщането към любимите ви сайтове.
Microsoft също така съобщава, че вече можете да изтегляте и качвате снимки, музика и видео от Microsoft Edge в конзолата.

По-качествен звук. Ако искате да използвате музикален плейлист докато играете любимите си игри, има чудесни новини за вас! Сега играчите имат възможността да балансират избирателно звука на играта с фонова музика в ръководството. Изключете звука на играта и увеличете силата на звука на музиката, ако имате нужда от нея.

Мощни инструменти за филтриране на покани за собствениците на клубове. Сега, клубните администратори могат да филтрират покани на базата на различни критерии, включително репутация, Gamerscore и препоръки от съществуващи членове на клуба. Може би търсите хора, които са завършили всички постижения в Forza Motorsport 7? Филтрирайте играчите, за да се покажат правилните потребители. Тези филтри ще бъдат запазени, докато администраторът не ги промени.

Умните емисии. Скоро играчите ще имат възможност да сортират своите клубни канали, за да видят само най-добрите постове. Можете също така да деактивирате коментарите за публикациите си в клубове, игрални центрове и общността. Друга важна точка, сега емисията ви се изчиства от съобщенията за началото на предаванията, ако те са приключили.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.