Притежателите на видеоиграта Battlefield 4 Premium от утре ще имат възможността да пробват новото цифрово допълнение Naval Strike, посветено на увлекателни морски сражения в Южнокитайско море. DLC-то ще бъде достъпно за изтегляне от 25-ти март 2014 година.

9894_598967532FF44F

В Battlefield 4 Naval Strike са включени четири нови карти: в Lost Islands трябва да се унищожат останките на пътнически самолет и да се похитят момичетата на рибарите от бреговете на тропическите острови, при Wave Breaker трябва да се проникне в базата на противника тайно с подводница или явно чрез битка, в Nansha Strike се налага воденето на епични сражения сред буреносни вълни в най-големия участък от открито море в историята на Battlefield, а при Operation Mortar трябва да се превземе изоставен на скалистия бряг курорт.

В Battlefield 4 Naval Strike са включени пет вида оръжие,  две високотехнологични устройства, амфибия на въздушна възглавница, десет сгради, както и съвършено новия режим “Нападение чрез самолетоносач”, продължаващ традициите на популярния режим “Титан”(Titan) от Battlefield 2142.

От утре новото DLC могат да изтеглят потребителите с Premium абонамент, а желаещите да закупят цифровото копие на Battlefield 4 Naval Strike могат да направят това от 8-ми април тази година.

xbox360-bg.net