The-Settlers-Kingdoms-of-Anteria-610x260

Ubisoft и Blue Byte разкриха първи детайли за геймплейя в онлайн стратегическото заглавие за PC – The Settlers – Kingdoms of Anteria, което беше официално обявено края на юни.

По думите на издателя, играта ще предлага комбинация от строене на важни сгради и екшън стратегия в реално време. За да разширяват своето кралство, играчите трябва да изграждат, контролират и развиват своята производствена верига и икономика. Тези действия ще отключват нови ъпгрейди за определените сгради и ще разкриват нови териториални сектори за превземане. Играчите ще могат да участват в тактически битки с различни противници и босове, пръснати по картата, с цел натрупване на допълнителни ресурси и намирането на специални предмети.

До трима играчи могат да се групират и да изпълняват съвместни дейности. Те ще могат също да разпределят провизиите си и по този начин взаимно да подпомогнат своя икономически растеж, или да участват в тактически битки в търсене на нови приключения.

The Settlers – Kingdoms of Anteria ще започне скоро затворени бета тестове. Заявка за участие в тях може да бъде направена тук.

Adventure01-The-Settlers-Kingdoms-of-Anteria CoopBossFight03-The-Settlers-Kingdoms-of-Anteria StreetView01-The-Settlers-Kingdoms-of-Anteria

StreetView03-The-Settlers-Kingdoms-of-Anteria

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.