Sunset-Overdrive-screenshots-xbox-one-610x260

Microsoft и Insomniac Games споделиха първи подробности около предстоящото заглавие за Xbox One – Sunset Overdrive.

Действието в играта се развива в измисления отворен свят наречен Sunset City. В него избухва епидемия, причинена от лоша партида от енергийната напитка Overcharge Delirium XG. Отпилите от нея се превъплъщава в мутирали същества с различни форми и размери. Insomniac споделят, че с дизайна на Sunset Overdrive целят да се дистанцират от повечето пост-апокалиптични обстановки, като пресъздадат един пъстър цвят, поставящ играчите в различни забавни ситуации. Героите в играта ще се придвижват в Sunset City като използват паркур движения в градските условия, ходят по стените, използват въжета за спускане и да отскачат от капаците на различни паркирали по улиците автомобили.

Insomniac твърдят, че Sunset Overdrive е наистина много неща, но определението “бавно” не е едно от тях. Играта взаимства механики от заглавия като Prince of Persia, Tony Hawk’s Pro Skater и  Jet Set Radio, като броят на противниците по екрана ще е подобен на този видян в Dead Rising 3.

Sunset Overdrive се очаква края на тази година. Играта беше обявена на миналогодишното E3, където бе представен негов CG трейлър. Първите геймплей кадри и скрийншотове от заглавието се намират в отдолу. Microsoft разкриха и подробности около изданието на играта, което ще се предлага в първите дни след неговата премиера. То ще включва костюм наречен It’s Me! Fizzie, специално оръжие изтрелващо музикални плочи и чук с шипове.

SunsetOverdrive-Blower-jpg-screenshots-xbox-one SunsetOverdrive-Captain-Ahab-jpg-screenshots-xbox-one Sunset-Overdrive-forall-SunsetCity-jpg-screenshots-xbox-one

Sunset-Overdrive-Herker-2-jpg

SunsetOverdrive-herker-jpg-screenshots-xbox-one SunsetOverdrive-online-roman-candle-jpg

 xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.