F90E_5366761155A

От доста време насам чакаме подробности около тазгодишната серия на популярната гейм поредица Call of Duty и ето, че вече имаме на разположение интересна информация. За съжаление, става въпрос за непотвърдени данни и все пак, в индустрията се говори, че бъдещият епизод на Call of Duty ще носи подзаглавието “Blacksmith” и ще бъде анонсиран още следващия месец.

Не за първи път чуваме това име. Малко по-рано тази година потребител на YouTube сподели съдържание, за което твърдеше, че представлява част от геймплея на новата игра. Можете да си го припомните най-долу. Същият потребител тогава нарече бъдещата игра “Blacksmith”
До този момент заглавието и анонса на играта не са обявени нито от Sledgehammer Games – разработчиците на следващата Call of Duty – нито от издателя на играта Activision. Засега единственото, което са споделили с нас е изображението, което виждате по-долу и което всъщност не ни разкрива каквото и да било полезна информация.

7B83_53615655155A

Иначе, потенциалният анонс през май звучи доста логично. По традиция Activision анонсират новите епизоди на Call of Duty тъкмо тогава, като обикновено същите игри излизат на пазара през ноември.

Феновете на Call of Duty със сигурност нямат търпение да научат нещо повече за предстоящото заглавие. Преди известно време един от основателите на Sledgehammer Games Глен Шофийлд сподели, че новият им проект е “най-амбициозната и креативна игра, която някога сме правили”. В същото време Главният изпълнителен директор на Actvision Робърт Котик описа бъдещата серия като “вероятно най-добрата игра от поредицата Call of Duty, която някога е била създавана”.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.