0CD0_535A5757BF3

BioWare обявиха, че експанжънът на популярната им ММО игра Star Wars: The Old Republic наречен Galactic Strongholds ще бъде забавен. Вместо през юли той ще стане достъпен през август.

Това означава, също така, че датата, на която абонираните им потребители ще могат да влязат в експанжъна, е променена от 24 юни на 19 август. Причината за едномесечното забавяне е, че все още Galactic Strongholds нямала достатъчно много функции, които да я направят “истински експанжън”.

BioWare ще използват допълнителното време, което сами си дадоха, за да добавят към заглавието неща като: Conquest Events: начин да използваме силата на нашето укрепление за да доминираме събития и да печелим награди; нови възможности на корабите на Гилдиите, ново укрепление – Татуин и опция, която позволява украсяването на укреплението с превозни средства, домашни любимци, второстепенни герои и други.

Напомняме, че, както бе обявено по-рано, експанжънът ще допълни играта с три нови укрепления, два кораба и споменатите вече “украси”, които ще могат да се откриват и събират.

Експанжънът ще стане достъпен сред “предпочетени” играчи през септември и най-накрая ще бъде предоставен и на всички, които играят Star Wars безплатно през октомври.

xbox360-bg.net