F870_533E6786EF97

Bluepoint Games споделиха, че новата версия на Titanfall предназначена за по-старото поколение конзола Xbox 360 ще върви при честота “над 30 кадъра в секунда”. За сравнение, версията за Xbox One върви при 60 кадъра в секунда, поне на теория, защото, както се оказва, скоростта намалява значително, когато прекалено много обекти и елементи се съберат в един и същи екран.

Дарил Алисън – старши продуцентът на Bluepoint Games – обаче, увери, че дори при по-ниската честота, “цялото действие ще се запази”.
Ако все още се чудите защо не споменаваме името Respawn, то е защото създателите на оригиналната игра са поръчали именно на Bluepoint Games да направят версията за Xbox 360. Екипът на въпросното студио признава, че в началото много се е притеснявал от поставената му от Respawn задача, но сега всички притеснения са изчезнали.
Алисън обещава, че Titanfall за Xbox 360 ще съдържа “истинското преживяване”, гарантирано от факта, че в нея ще присъстват всички карти, режими, титани и оръжия които познаваме от версиите за Xbox One и РС. Заглавието, твърди също така Алисън, ще ни впечатли и от визуална гледна точка.

xbox360-bg.net