anons.jpg

С наближаването на премиерата на Dragon Age: Inquisition и въпреки многобройната информация, която изтече за играта, се оказва че все още има неща, които не знаем за нея.

Едно от тях например е това кои са всички герои в ролевата игра, с които може да имате любовни отношения.

Интересното е, че този път информацията дойде от продуцента на поредицата Марк Дара, който се изпусна и без да иска разкри малко повече за поредния тайнствен персонаж, който може да бъде обект на романтична връзка с вашия герой.

Такива са общо 8 персонажа като досега се знаеха 6 от тях.

Благодарение на пост на Дара в Twitter седмият вече също е известен и това е Solas, който е елф магьосник и един от придружителите на главния герой. Интересно е обаче да се знае, че за да омаете Solas, трябва да играете само и единствено като елф инквизитор от женски пол. Никакъв друг герой няма да ви свърши работа, за да развиете поредния романс, с който ролевите игри на BioWare са известни.

Продуцентът на Dragon Age: Inquisition първоначално направи разкритието по грешка, но след това призна, че то е достоверно. Той дори се пошегува, че с наближаването на излизането на Dragon Age: Inquisition, вероятността да се изпусне за още уж тайна информация става дори по-голяма.

Dragon Age: Inquisition излиза на 21 ноември за PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 и PC.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.