Създателят на играта Flappy Bird Нгуен Донг демонстрира в Туитър екранна снимка от своя нова игра.

2796_537B398059

От представеното изображение се вижда, че новата разработка на Донг прилича на предишната му работа, Както и във Flappy Bird, играта ще има пикселна графика. При това главният герой няма да бъде животно, а човек. Други особености за тази игра засега няма. Донг не уточнява каква ще е графиката, механиката, как ще се нарича проекта и кога ще се появи. Но важното е, че талантливият разработчик продължава да работи и е напълно възможно да представи на гейм-обществото още интересни проекти.

Към днешен ден Донг подготвя за представяне подобрена версия на Flappy Bird, която се предполага,че ще се появи през месец август тази година. В едно от интервютата той каза, че в новата Flappy Bird графиката ще бъде значително променена. Ще се появят допълнителни герои и нови нива. В новата версия ще има многопотребителски режим, но колко души ще могат да играят едновременно авторът засега не е решил. В новата Flappy Bird ще има и програмна пауза след изиграни няколко рунда, за да не се получава зависимост от играта, както ставаше при предишната версия.

В интервюто Донг каза още, че ще върне Flappy Bird, понеже след нейното премахване в Глобалната мрежа са се появили множество клонинги и потребителите за започнали да ги бъркат с оригинала.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.