79BC_536A6786130

За някои игри просто знаем, че се сдобиват с продължения всяка година. Две такива са Madden и Call of Duty. Повечето от нас, обаче, свикнаха да гледат и на Need for Speed като на такова заглавие, тъй като от 2001 година насам не е имало година без нова серия от успешната гейм поредица. Е, тази година ще е изключение.

Electronic Arts днес съобщиха, че студиото заето с новата игра Ghost Games има нужда от повече време и няма да бъде готово със серията до края на годината.

Малко след това съобщение и Ghost Games излязоха с коментар. Главният им мениджър Маркъс Нилсън публикува в официалния сайт на Need for Speed изявление, с което помоли почитателите на играта да бъдат търпеливи. “Вече сме дълбоко в развитието на следващата си игра и искаме да ви дадем следното обещание: ще се вслушваме във вас. Ще ви дадем точно тази игра, за която ни помолихте. Ще бъде играта, която заслужавате. Но за да успеем ни трябва още малко време.”

Следващата игра по Need for Speed, следователно, ще бъде пусната на пазара през 2015 година. На този етап е твърде рано да я обсъждаме, тъй като не знаем почти нищо за  нея освен, че ще бъде “иновативна” и ще представлява “преживяване, което развива основата на играта и за което знаем, че ще очаквате с нетърпение”

Макар че тази година няма да има игра, това съвсем не означава, че изведнъж ще спрем да чуваме името “Need for Speed”. Напротив, Ghost Games обещават, че редовно ще осведомяват почитателите на играта с развитието й, за да могат и те да изиграят роля в него. “Искаме ваши предложения за бъдещия геймплей и за функциите, които искате,” споделят те.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.