mk8-mario3-mario-kart-610x260

Nintendo публикуваха нов трейлър на Mario Kart 8, в който са показани много от персонажите, пистите и предметите, които са включени в състезателното заглавие.

Под новия трейлър се намира близо 35-минутна презентация на Mario Kart 8. В нея са представени новите елементи в играта. Сред тях са възможността за придвижване по стени, посредством антигравитационната система, с която са оборудвани превозните средства. Представени са и двама нови персонажи – Baby Rosalina и Pink Gold Peach и са демонстрирани някои от предметите, които играчите ще използват срещу съперниците си.

Мултиплеърът на Mario Kart 8 е достъпен едновременно за до 12 играчи. Те ще могат и да организират и участват в онлайн турнири. Заглавието ще има канал озаглавен Mario Kart TV. В него играчите ще могат да преглеждат отново най-добрите моменти от свои състезания, както и такива на други играчи с възможност за превъртане и пускане на забавен кадър. Потребителите могат да ъплоудват своите моменти и директно в YouTube.

Mario Kart 8 излиза на 30 май за Wii U. Закупилите играта преди края на юли ще получат код за изтегляне на една от следните игри от eShop: News Super Mario Bros. U, Wii Party U, The Legend of Zelda Windwaker HD, Mario and Sonic at the Olympic Winter Games Sochi 2014, Sonic: Lost World, Pikmin 3, The Wonderfull 101, Game & Wario, Monster Hunter 3 Ultimate, или Nintendo Land. Повече подробности за това специално предложение ще бъде публикувано скоро на този адрес.

mario_kart_8_yoshi_peach-

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.