79C8_5289D3E1

Известен със страхотните си фен-филми по игрови заглавия, като Killzone и Half-Life, новото видео излязло от ръцете на Infectious Designer е повече от впечатляващо – фен-филм по Watch Dogs.

Режисираният от Брайън Къртин 6-минутен клип е поредният кратък филм създаден от ентусиасти, които са вдъхновени от новото заглавие на Ubisoft. С качествена актьорска игра (в ролята на Ейдън – Матю Съмнър), перфектната музика на Татенда Звараи и издържани бойни сцени и звук, не е за учудване, че видеото има вече над 450 000 гледания само за четири дни.
“Спомняте ли си, когато гледахте първото геймплей видео от Watch Dogs преди година?”, пише в описанието на клипа режисьора на филма Брайън Къртин. “Не само аз бях привлечен от героите и обстановката, но и от цялостната идея за всеобщата “свързаност”. Не е съвсем нереално да си помислим, че някой може да поеме пълен контрол над всичко в своята длан. Всичко това ни накара да вдъхнем живот на играта и явно много други фенове се чувстват по същия начин”.

Чудесният фен-филм обаче едва ли ще успокои геймърите, които искат да се докоснат до хакерското приключение, и може би, ако до пролетта на следващата година се появят още десетина подобни клипа напрежението от чакането ще се покачи до невероятни нива.

xbox360-bg.net