1.jpg

Football Manager със сигурност е най-популярното заглавие от нишовия, но иначе много харесван жанр на спортния мениджмънт, а сега марката вече е на път да направи своя кино дебют.

An Alternative Reality: The Football Manager Documentary се описва от студиото Sports Interactive като “пълнометражен документален филм”, който си поставя за задача да изследва влиянието, което играта е упражнила върху реалния футбол.

Премиерата на лентата е настрочена за 7 октомври като тя ще стане в няколко кина; по-късно може да има и други прожекции, ако имнтересът е достатъчен. След 7 октомври An Alternative Reality: The Football Manager Documentary ще бъде пуснат и онлайн.

Всяка прожекция ще бъде последвана от кратък преглед на новите функции в предстоящата Football Manager 2015.

“Този документален филм не показва нашата история, а историята на хората, които бягат в една алтернативна реалност, за да станат мениджъри на футболни отбори и ефектът, който има това върху реалния им живот”, казва шефът на Sports Interactive Майлс Джейкъбсън. “Това също е и историята на една компютърна игра, направена от футболни фенове и как тя става част от света, които се опитва да възпроизведе”.

xbox360-bg.net

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.