Фенове на Angry Birds – днес е добър ден за вас. Rovio току що обявиха, че съвсем скоро – на 11 декември – ще пуснат чисто нова игра от хитовата поредица. Angry Birds Go! е състезателна игра, в която любимите ни птички и омразните прасета ще се състезават по разнообразни терени с малки колички, които ще можем да подобряваме в процеса на игра.
Rovio, освен това, обещаха както многобройни герои с уникални специални сили, така и чисто нов виртуален свят с впечатляваща 3D графика.
Играта ще бъде започната от нулата и ще бъде предложена безплатно в различните магазини за приложения. Геймърите могат да очакват опасни терени, хитри опоненти и коли вариращи от “ръчно сглобена трошка” до супербърза състезателна кола. Ще има каскади както на пътя, така и във въздуха и много “забавни и изненадващи нива”.
Играта ще бъде съвместима с iOS, Android, Windows Phone 8 и BlackBerry 10. Освен това ще е съвместима с платформата Telepods, което означава, че геймърите ще имат възможността да импортват в играта свои собствени колички.

От Rovio допълниха, че “11 декември е само началото”, тоест те планират да разширяват новата серия допълнително в следващите месеци. Докато чакате, можете да хвърлите един бърз поглед към трейлъра на играта, който говори много повече от всичко, което можем да кажем предварително за нея.

 

xbox360-bg.net