5EB55665D_52D3F6E8

BeyondEntertainment съобщава, че 343 Industries са наели Ерик Хюит, по-известен с геймърския си псевдоним GH057ayame, професионален играч на Halo от отбора на Тeam Carbon, за да помогне с разработката на мултиплейърния компонент за новия Halo, който бе анонсиран на Е3 през юни миналата година. За назначението се похвали лично Хюит в социалната мрежа Twitter, където показа бордовата си карта за полета си за Сиатъл, където е базирано студиото.

Изданието напомня, че Хюит е помогнал при създаването на настройките на официалните състезателни плейлисти за Halo 4, а също така е помогнал за подготовката и провеждането на миналогодишното състезание Halo 4 Global Championships в Остин, Тексас, като е работил правилата и настройката, а също така е изготвил и шауткаста за мачовете. Това не е първия път, когато студиото наема профи играч. Миналата година това бяха двама играча с псевдоними Dersky и Neighbour.

По-рано тази година от Microsoft увериха феновете на играта, че “следващото пътешествие на Halo ще продължи тази година”.

xbox360-bg.net