BBAB_531C25678C96

След като Call of Duty: Ghosts – Onslaught се появи вече за всички платформи, Infinity Ward и Activision анонсираха и второто DLC за играта – Devastation, което ще се появи през април.

Подобно и на Onslaught то ще включва четири нови мултиплейърни карти, ново съдържание за режим Extinction и ново оръжие. DLC-то ще дойде безплатно за притежателите на сезонен билет или на цена от 14.99 долара за тези, които нямат такъв.

Devastation ще се появи на 03.04.2014г. първо за Xbox LIVE. Какво включва новото DLC.

Първата карта: Ruins, ще ви отведе на мексиканския полуостров, където ще попаднете сред останките на древна крепост на маите. Топологията на мястото ще ви предложи множество вертикални структури, които са подходящи за изпробването на оръжието ви с далечен обсег, а така също и подземни пътеки, които са идеални за близък бой, а тези от вас, които се справят с уникалния Field Order ще се насладят на изригването на внушителния вулкан и гледката на враговете ви, които тичат обезумели от страх в опит да се спасят от падащите огнени топки.

Collision ще ви отведе на платформа в морето и един изоставен кораб под мост в Ню Йорк. Тази малка карта е идеална за тактика включваща стрелба и бягане. Завършилите Field Order-а ще получат тежковъоръжен самолет, с който ще могат да разрушат останките на кораба.

Behemoth пък ще ви отведе в огромна южноамериканска мина, като обширните равни пространства тук ще ви предоставят нова възможност да пробвате точността на далекобойните си оръжия, докато затворените пространства на контролните стаи са идеални за пистолет и къси автоматични оръжия.

Unearthed е преправена версия на любимата на мнозина карта от Call of Duty: Modern Warfare 3 Dome, като с новите си тайни и вид тя е идеална за всякакъв тип играчи, на които ще им се наложи да се оправят в обстановката на изоставен обект, на който са търсени следи от извънземно присъствие, а отключването на Field Order-а тук, освен, че ще отприщи скритата сила на криптидите, ще ви даде достъп и до тайното оръжие на извънземните.

Новото оръжие в DLC-то – Ripper – е хибрид между бойна пушка и скъсено автоматично оръжие. По отношение на следващата глава от Extinction: Episode 2: Mayday, тя следва събитията от Nightfall и изпраща Quick Reaction Force екипа към изоставена китайска лаборатория в Тазманско море, където трябва да разберете какво се е случило на капитан Арчър и доктор Крос. А към зверовете се присъединяват и две нови същества – огромен криптид, носещ името Kraken и извънземни същества, известни като Seeder.

xbox360-bg.net